Un nou film din franciza horror "Halloween", cu Jamie Lee Curtis în rol principal, este în pregătire, anunţă site-ul american Collider.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmările vor începe în septembrie. Judy Greer şi Andi Matichak, care interpretează rolurile fiicei şi nepoatei lui Laurie Strode (Jamie lee Curtis), vor fi din nou în distribuţie. 

Filmul original ''Halloween'' (1978), un clasic regizat de John Carpenter, spunea povestea lui Michael Myers care după asasinarea surorii sale în noaptea de Halloween se întorce după câţiva ani în Haddonfield .

David Gordon Green, scenarist şi regizor al "Halloween", versiunea din 2018, ar trebui să conducă filmările. Primul film al lui Green a fost apreciat de critică şi de spectatori. Producţia de 10 milioane de dolari a generat încasări de 255 de milioane de dolari la nivel mondial.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.