Cel de-al 13-lea album de studio al trupei Whitesnake, „Flesh & Blood”, urmează să apară în luna mai, iar primul single, „Shut Up & Kiss Me”, va fi lansat de Valentine's Day, pe 14 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Flesh & Blood” va fi primul disc al trupei după „The Purple Album”, apărut în 2015. 

David Coverdale, liderul trupei, promite că acesta va fi „cel mai bun album Whitesnake”, care cuprinde „toate elementele Whitesnake necesare”, cu un aer proaspăt.

Turneul de promovare a albumului va începe pe 18 aprilie şi va ajunge şi în România, la Bucureşti, pe 1 iulie.

„Suntem foarte încântaţi şi nerăbdători să cântăm peste tot în lume în 2019, în ceea ce va fi o continuă sărbătorire a 40 de ani de Whitesnake”, a transmis Coverdale într-un comunicat, citat de ultimateclassicrock.com.

Trupa britanică pregăteşte şi o colecţie dedicată celei de-a 35-a aniversări a albumului „Slide It In”, care va cuprinde 7 discuri şi va fi lansată pe 8 martie.

Whitesnake a fost fondată în 1978 de solistul David Coverdale, după ce a încheiat colaborarea cu Deep Purple. Trupa, care a cunoscut mai multe modificări de componenţă şi a făcut câteva pauze în anii 1990, a lansat până acum 12 albume de studio.

Grupul a primit pentru albumele sale patru discuri de aur, 17 discuri de platină şi un disc de argint. Toate albumele Whitesnake au intrat în Top 50 UK, iar şase dintre ele, în Top 10 UK.

Din 1978 până în prezent, din Whitesnake au făcut parte, între alţii, Steve Vai, Jon Lord şi Ian Paice, Cozy Powell şi John Sykes, Anysley Dunbar. În prezent, Tommy Aldridge - care a colaborat cu artişti precum Ozzy Osbourne, Gary Moore, Thin Lizzy şi Yngwie Malmsteen - este toboşarul trupei britanice. Din formaţie mai fac parte Reb Beach şi Joel Hoekstra, chitară, Michele Luppi, clape, şi Michael Devin, bas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.