Un musical inspirat de viaţa cântăreţului Neil Diamond este în pregătire pentru a fi lansat pe Broadway, au anunţat luni producătorii Ken Davenport şi Bob Gaudio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Variety, spectacolul va fi bazat pe o carte scrisă de Anthony McCarten („Bohemian Rhapsody”, „Darkest Hour”), de trei ori nominalizat la Oscar, şi va fi regizat de Michael Mayer, premiat cu Tony pentru „Spring Aakening”. 

În plus, coloana sonoră va cuprinde piese ale lui Diamond precum „If You Know What I Mean”, „Longfellow Serenade”, „America” şi „Yesterday’s Songs”.

Anul trecut, Neil Diamond a anunţat că renunţă să mai concerteze după ce a fost diagnosticat cu Parkinson.

„Întotdeauna am iubit Broadway-ul. M-am inspirat pentru multe dintre piesele mele de la început din spectacole ca «West Side Story», «My Fair Lady» şi «Fiddler on the Roof», aşa că pare potrivit să aduc cântecele mele pe Great White Way (secţiune a Broadway, n.r.). Sunt onorat şi încântat să lucrez cu o echipă atât de minunată”, a transmis Diamond într-un comunicat.

Născut pe 24 ianuarie 1941, la New York, Neil Diamond este cântăreţ, compozitor şi actor. A lansat 34 de albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de exemplare în întreaga lume. Între cele mai cunoscute piese ale lui se numără „Cracklin' Rosie", „Song Sung Blue", „Longfellow Serenade", „I've Been This Way Before", „If You Know What I Mean", „Desiree", „You Don't Bring Me Flowers", „America", „Yesterday's Songs" şi „Heartlight". În 1984, a fost inclus în Songwriters Hall of Fame, iar în 2011, în Rock and Roll Hall of Fame. În 2018, Neil Diamond a primit trofeul Grammy pentru întreaga activitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.