Un lungmetraj TV despre viaţa şi cariera cântăreţului Michael Jackson, cu o intrigă prezentată din punctul de vedere al gărzilor de corp ale megastarului american, va fi realizat de postul Lifetime şi va intra în producţie în luna februarie, la Los Angeles, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un cunoscut imitator al cântăreţului Michael Jackson va interpreta rolul principal în acest lungmetraj de televiziune. Filmul, intitulat ”Michael Jackson: Searching for Neverland”, se va inspira din cartea ”Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days”, publicată în 2014 de doi dintre bodyguarzii artistului, Bill Whitfield şi Javon Beard.

Noua producţie va avea o intrigă prezentată din punctul de vedere al celor doi bodyguarzi. Rolul principal va fi interpretat de Navi, un cunoscut imitator al megastarului american. Acest rol va reprezenta debutul său în actorie. 

Actorul Chad L. Coleman, cunoscut pentru evoluţia sa în popularul serial TV ”The Walking Dead”, va interpreta rolul bodyguardului Bill Whitfield.

Acest proiect de televiziune, o producţie a postului Lifetime, va fi regizat de Dianne Houston, pe baza unui scenariu scris de Elizabeth Hunter.

Filmările vor debuta în luna februarie, la Los Angeles.

Michael Jackson, a cărui viaţă personală a fost marcată de numeroase controverse şi apariţii publice intens mediatizate, a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, pe care starul american îl utiliza ca somnifer. Artistul efectua în acea perioadă o serie de repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, ”This Is It Tour”, care ar fi trebuit să includă 50 de show-uri şi să înceapă în iulie 2009, la Londra.

Michael Jackson a câştigat 15 premii Grammy (dintre care două trofee onorifice), 26 American Music Awards (mai mult decât oricare alt artist solo), a fost recompensat cu două stele pe Walk of Fame din Hollywood - în 1980, ca membru al grupului Jackson Five, şi în 1984, ca artist solo - şi a fost inclus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame - în calitate de membru al grupului Jackson Five, în 1997, şi ca artist solo, în 2001.

După decesul cântăreţului american, custodia celor trei copii ai lui -  Prince Michael Jackson I, (născut pe 13 februarie 1997), Paris Katherine Jackson (născută pe 3 aprilie 1998) şi Prince Michael Jackson II (supranumit ”Blanket”, născut pe 21 februarie 2002) - a fost încredinţată mamei megastarului, Katherine Jackson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.