Proiectul „Coyote Vs. Acme”, o animaţie care îl are în centru pe Wile E. Coyote, este dezvoltat de Warner Bros. şi va fi produs de regizorul Chris McKay, cunoscut pentru „Lego Batman”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru realizarea scenariului au fost angajaţi fraţii Jon şi Josh Silberman, care au scris şi produs filme precum „Living Biblically”, „Bordertown”, „Deadbeat” şi „It’s Always Sunny in Philadelphia”, potrivit Variety.

Wile E. Coyote este unul dintre personajele seriei Looney Tunes a Warner, alături de Bugs Bunny, Daffy Duck, Porky Pig, Elmer Fudd, Yosemite Sam, Foghorn Leghorn şi Marvin the Martian.

Personajul Coyote, care nu vorbeşte, a apărut prima dată în 1949, în „Fast and Furry-ous”, primul dintre cele 49 de episoade în care nu a reuşit să îl prindă pe Road Runner, deşi face uz de diverse dispozitive fabricate de fictiva Acme Corporation. 

McKay şi-a făcut debutul regizoral în 2017, cu „Lego Batman”, care a generat încasări de 311 milioane de dolari în întreaga lume. El a fost coregizorul „The Lego Movie” (2014).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.