Un judecător din Los Angeles a respins joi cererea formulată de tatăl lui Britney Spears de a avea mai mult control asupra finanţelor cântăreţei, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

James Spears a controlat averea fiicei sale din 2008, după ce ea a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală, însă anul trecut ea a început procedurile pentru înlăturarea lui.

Judecătorul a confirmat o hotărâre anterioară care prevede ca o companie financiară să fie co-tutore pentru cântăreaţă şi a respins cererea lui James Spears de a menţine nivelul de decizie asupra investiţiilor fiicei lui.

Acum, el şi compania Bessemer Trust au putere egală privind gestionarea finanţelor ei. Cei doi tutori trebuie să colaboreze în elaborarea unui buget şi a unei propuneri de investiţie.

În luna noiembrie, judecătoarea Brenda Penny a desemnat Bessemer Trust drept co-tutore, însă a respins încercarea cântăreţei de a-l elimina pe tatăl ei complet.

James Spears a obiectat referitor la implicatea Bassemer, susţinând că îi reduce puterea pe care a avut-o în ultimii ani. Judecătoarea i-a respins contestaţia joi. O altă audiere este programată pentru 17 martie.

În noiembrie 2020, avocatul artistei a spus că Britney Spears se teme de tatăl ei şi nu îşi va relua cariera atâta timp cât el deţine puterea asupra acesteia. El a reiterat joi dorinţa starului, adăugând că nu este un secret că ea nu îşi mai doreşte ca tatăl său să fie co-tutore, însă a precizat că înlăturarea lui cu totul este „o chestiune separată”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.