Fotograful de modă Alexi Lubomirski, faimos pentru imaginile cu prinţesa Diana, va imortaliza nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, după ce, în decembrie, el a realizat portretele de logodnă ale celor doi, scrie People.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu aş putea fi mai încântat sau onorat să fotografiez acest eveniment istoric. Întrucât am făcut pozele de logodnă ale prinţului Harry şi domnişoarei Markle, mă bucură atât de mult să fiu martor la următorul capitol în această poveste de dragoste minunată”, a spus Alexi Lubomirski.

În decembrie, Alexi Lubomirski a realizat trei portrete ale logodnicilor, la Frogmore House, din apropierea Castelului Windsor, unde cuplul se va căsători pe 19 mai.

La nunta prinţului William cu Kate Middleton, care a avut loc în 2011, portretele oficiale ale cuplului au fost realizate de Hugo Burnand. Cu şase ani mai devreme, acesta a făcut şi fotografiile de la nunta prinţului Charles cu Camilla Parker-Bowles.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, se vor căsători pe 19 mai, la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.