Un film biografic despre viaţa şi cariera de decenii în politică a senatorului şi fostului candidat la preşedinţia SUA John McCain, este în pregătire, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stampede Ventures a obţinut drepturile pentru “The Luckiest Man: Life With John McCain”, o biografie scrisă de consilierul şi prietenul fostului senator de Arizona Mark Salter, şi plănuieşte să o adapteze într-un film. 

Salter va colabora la scenariu cu producătorul Craig Turk (“The Good Wife”, “FBI”).

Filmul este realizat cu sprijinul familiei lui McCain’s. Văduva sa, Cindy McCain, va fi producător executiv.

"Povestea lui John este una de eroism incredibil. Aa slujit marilor cauze mai mult decât propriului interes", a afirmat Cindy McCain. "Nu există perioadă mai bună să o spunem. Sunt entuziasmată să împărtăşesc viaţa şi moştenirea sa şi să ştiu că acest film va fi o inspiraţie uimitoare pentru oameni din întreaga lume". 

Senatorul american John McCain, erou din Vietnam şi fost candidat la preşedinţie, a murit în 2018, la vârsta de 81 de ani. 

John McCain a deţinut şase mandate de senator din partea republicanilor şi a fost candidatul la preşedinţie al acestora, în 2008.

McCain a fost pilot în timpul războiului din Vietnam. Când avionul său a fost doborât, a petrecut mai mult de cinci ani ca prizonier de război. A fost torturat, ceea ce l-a lăsat cu dizabilităţi de durată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.