Un exemplar din publicaţia de benzi desenate în care apar pentru prima dată personajele Marvel a fost vândut pentru suma record de 1,26 de milioane de dolari, la o licitaţie din Dallas, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Marvel Comics No.1”, din 1939, a fost licitată la Heritage Auctions. În această ediţie apar pentru prima dată personajele Marvel, inclusiv Human Torch şi Sub-Mariner. 

Publicaţia a fost iniţial cumpărată de un poştaş din Pennsylvania de la un stand de ziare. Starea cărţii a fost notată cu 9,4, pe o scară de la 1 la 10, a transmis casa de licitaţii.

Până acum, publicaţia de benzi desenate Marvel vândută cel mai scump la o licitaţie data din 1962 - ediţie în care apare pentru prima dată Spider-Man. Ea a fost adjudecată, în 2011, contra sumei de 1,1 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.