Un duet Mick Jagger - Carly Simon a fost găsit, după 45 de ani de la înregistrare, de un colecţionar britanic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aparent, piesa găsită de Matt Lee este intitulată „Fragile”, iar vocile lui Jagger şi Simon pot fi auzite acompaniate de pian.

Cântăreaţa a vorbit, în urmă cu doi ani, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, despre un duet rătăcit. Ea spunea atunci că banda cu înregistrarea sesiunii de jumătate de oră, în care cei doi au cântat şi la pian, este pierdută de decenii.

Pe înregistrarea găsită, Jagger este cel care cântă în mare parte, Carly Simon adăugând doar câteva armonii, scrie Billboard.

Carly Simon şi Mick Jagger au colaborat în 1972, când solistul trupei The Rolling Stones se crede că ar fi asigurat backing vocals pentru hitul ei „You’re So Vain”. Timp de mulţi ani s-a crezut că piesa face referire la Jagger, însă Simon a negat acest lucru.

Lee, un antreprenor londonez, a refuzat să dezvăluie unde a găsit caseta. El a precizat doar că a trimis o copie digitală a cântecului redacţiei revistei Rolling Stone care a promis că o va da mai departe lui Simon.

„Nu o fac pentru bani. Sunt un colecţionar. Motivul pentru care am trimis-o la Rolling Stone a fost să o dea mai departe lui Carly”, a spus el.

Reprezentanţii artiştilor implicaţi nu au comentat.

Înregistrarea inedită vine după doi ani de când o altă piesă nemaiauzită a trupei The Rolling Stones a fost descoperită - „No One Loves You More Than Me” -, care a fost înregistrată în 1964. Caseta respectivă a fost vândută la licitaţie.

The Rolling Stones, care a încheiat în iulie turneul european „No Filter”, pregăteşte, potrivit afirmaţiilor membrilor grupului, un nou album de studio.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.