Un documentar despre viaţa actorului Val Kilmer, cunoscut pentru rolurile din filme ca „The Doors” şi „Top Gun”, este pregătit de Amazon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Val” este regizat de Leo Scott şi Ting Poo şi va cuprinde înregistrări video nedifuzate până în prezent care au fost realizate de însuşi Kilmer  pe parcursul a 40 de ani.

Kilmer, care este descris de studio drept „unul dintre cei mai nestatornici şi/ sau neînţeleşi actori de la Hollywood”, a strâns mii de ore de filmări, de la înregistrări realizate cu fraţii lui la unele făcute în timpul pregătirii pentru filmele „Top Gun” şi „Batman Forever”.

Amazon Studios va lansa documentarul la finalul acestui an în SUA şi America Latină. A24 deţine restul drepturilor asupra lui. 

Acest film este primul lungmetraj dintr-o serie de filme şi seriale documentare produse de companie A24. 

Val Kilmer, născut pe 31 decembrie 1959, a devenit popular la jumătatea anilor 1980, după apariţiile în filme precum „Top Secret” (1984) şi „Top Gun” (1986). În anii 1990, a fost apreciat şi de criticii de specialitate, după o serie de filme care au avut şi succes de box office. L-a interpretat într-o manieră impresionantă pe Jim Morrison în „The Doors” şi s-a remarcat în pelicule precum „Tombstone”, „Batman Forever”, „Heat”, „The Saint”, „Red Planet” şi „The Salton Sea”. Între altele, a mai jucat în „The Super” şi „The Snowman”, dar şi în continuarea „Top Gun”, „Maverick”, unde şi-a reluat rolul Iceman.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.