Un cinematograf din Londra organizează un maraton al serialului de televiziune ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” cu acces gratuit, acesta urmând să înceapă luni, 27 noiembrie, şi să dureze 71 de ore, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinematograful Prince Charles din Leicester Square va da startul maratonului luni, 27 noiembrie, la ora locală 19.00, urmând ca acesta să se încheie miercuri, 30 noiembrie, la ora locală 18.00.

Durata maratonului depăşeşte totalul de 63 de ore, cât ar dura vizionarea tuturor episoadelor serialului, de la primul până la cel de-al şaptelea sezon. Însă, organizatorii au programat şi pauze în care participanţii vor fi serviţi gratuit cu felii de pizza. 

Participanţii au şansa de a câştiga pizza gratuit timp de un an dacă reuşesc să reziste la întregul maraton. 

Cel de-al optulea şi ultimul sezon al serialului ar urma să aibă premiera în 2019. Actorul Liam Cunningham a dezvăluit recent că filmările pentru acesta vor continua aproape până în vara anului viitor.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucerească Tronul de Fier din regatul Westeros.

Cel de-al şaselea sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”, difuzat în primăvara anului 2016, a fost primul din această producţie a postului HBO care a depăşit evenimentele relatate în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv premii Emmy.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.