Un ceas Richard Mille RM005 Felipe Massa AG TI, din platină, a fost vândut online, marţi seară, la Artmark, pentru suma de 75.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceasul are cadran skeleton, cu numerale arabe şi dată în dreptul orei 7, curea din cauciuc şi cataramă din platină, originale.

Când a fost lansat în 2001, acest ceas, cu designul ergonomic al carcasei tonneau, punctată cu şuruburi torque distinctive şi un preţ convingător format din şase cifre, a plasat noua marcă pe cel mai înalt vârf de pe întreaga piaţă a ceasurilor de lux.

Odată cu lansarea primelor ceasuri Richard Mille în urmă cu aproape 20 de ani, listele de aşteptare pentru achiziţionarea ceasurilor s-au mărit semnificativ, iar cele mai complicate referinţe au fost create special pentru personalităţi ca: Rafael Nadal, Bubba Watson, Sylvester Stallone sau Jackie Chan.

Alte loturi vândute la preţuri semnificative sunt: ceas Richard Mille RM005, din aur roz, de mână, bărbătesc, la 69.000 de euro, ceas Dewitt Academia Triple Complication, ediţie limitată 11/250, la 64.000 de euro, ceas Zenith Academy Tourbillon El Primero, din aur alb, de mână, bărbătesc, ediţie limitată 9/50, la 47.500 de euro, ceas rar Panthere de Cartier Manchette, din aur, de damă, decorat cu diamante, la 46.000 de euro, ceas Ulysse Nardin Quadrato Dual Time, din aur roz, de mână, bărbătesc, 45.000 de euro. 

Totalul vânzărilor s-a ridicat la 883.790 de euro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.