Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Boulevard din Los Angeles a fost din nou vandalizată. Potrivit mass-media americane, suspectul purta costumul lui Hulk, supereroul din universul Marvel cunoscut pentru forţa sa incredibilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul a avut loc vineri dimineaţă şi bărbatul a folosit un tânăcop, potrivit Los Angeles Times. 

Distrugerea stelei a avut loc la câteva ore după anunţă că preşedintele Donald Trump şi soţia sa Melania au fost diagnosticaţi cu coronavirus. 

"Orice stea vandalizată sau distrusă, indiferent cui aparţine, va fi înlocuită de Hollywood Historic Trust, o organizaţie caritabilă şi nepartizană", a declarat într-un comunicat Rana Ghadban, preşedinte al Hollywood Chamber of Commerce, înainte de a adăuga: "Democraţia noastră este bazată pe respectare legilor. Oamenii pot face diferenţa votând şi nu distrugând bunul public". 

De la inaugurarea sa în 2007, steaua lui Trump a fost deja vandalizată de mai multe ori. În septembrie 2015, steaua a fost acoperită cu un mare X galben. În octombrie 2016, un bărbat a distrus cu ciocanul literele numelui Trump. În iulie 2018, cu un târnăcop un alt individ a demolat steaua preşedintelui. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.