Un bărbat a fost arestat pentru că a desenat o svastică pe steaua dedicată lui Donald Trump de pe bulevardul Walk of Fame care omagiază celebrităţile de la Hollywood, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

José Ortega, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut pe 23 decembrie după ce a fost surprins de un trecător în timp ce desena o svastică pe steaua omului de afaceri de pe Walk of Fame, bulevardul cu cele mai multe stele ale vedetelor de cinema şi televiziune. 

Donald Trump are o stea din 2007 pentru participarea la emisiunea televizată "The Apprentice".

Trecătorul a sesizat Poliţia şi l-a urmărit pe suspect până când acesta a fost reţinut, a explicat miercuri pentru AFP un reprezentant al Poliţiei din Los Angeles, Drake Madison. 

José Ortega a fost acuzat de vandalizare şi svastica a fost ştearsă.

Aceeaşi stea a lui Donald Trump a mai fost vandalizată în iulie de un alt bărbat, care s-a predat imediat Poliţiei şi care va fi judecat. 

Acuzat tot de vandalism, un al treilea bărbat a fost condamnat la trei ani de libertate condiţionată, muncă în folosul comunităţii şi o amendă de 4.000 de dolari pentru că a distrus cu un târnăcop aceeaşi stea în 2006, în timp ce Donald Trump era candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din Statele Unite. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.