În 2003, Johnny Hallyday a cântat cele mai cunoscute melodii ale sale la Bercy, în Paris. După aproape 17 ani, un album live al acelor concerte a fost lansat în magazine, potrivit francetvinfo.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A circulat şi o petiţie pentru ca acel concert să fie editat. După 17 ani, un album live al concertului Bercy 2003 a fost lansat. 

În 2003, la 60 de ani, Johnny Hallyday a susţinut un turneu uimitor. Concertul de la Bercy a fost o nouă mărturie a fuziunii dintre artist şi publicul său. Căci, la Bercy, patronul rock-ului francez, a fost la el acasă: a susţinut 101 concerte în 30 de ani. Obişnuit cu marile stadioane, starului i-a plăcut să se întâlnească cu publicul pe scene mai intime. 

Anul 2003 a fost un nou maraton pentru artist. Mai întâi, o serie de concerte în primăvară, apoi în vară pe stadioane, punctul culminant fiind în iunie, la Parc des Princes. 

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Johnny Hallyday le-a făcut un cadou fanilor cântecul "Le coeur en deux", pe care nu l-a interpretat niciodată pe scenă. 

Jean-Philippe Léo Smet, cunoscut sub numele Johnny Hallyday, s-a născut pe 15 iunie 1943 şi a fost cântăreţ, compozitor şi actor. Artistul a murit pe 5 decembrie 2017 din cauza unui cancer.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.