Scriitorul scoţian Irvine Welsh a declarat că un al treilea film „Trainspotting” ar putea fi realizat, fapt care ar duce la definitivarea unei „Sfânte Treimi”, citează NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a făcut afirmaţia într-un podcast. „Te gândeşti la «Godfather III», «Terminator III» - există tentaţia de a realiza Sfânta Treime, ar putea evoca substanţa catolică a lui Danny Boyle”.

„Trainspotting 2” a fost lansat în 2017, după 21 de ani de la originalul regizat de Danny Boyle. Continuare a beneficiat de aceeaşi distribuţie, condusă de cineastul britanic.

Welsh a mai spus: „Ne-a luat destul de mult să facem al doilea film. Vor fi toţi la azil până când ne apucăm de al treilea. Trebuie să ne mişcăm repede. Este ceva de mare interes pentru mine”.

Autorul este interesat să adapteze pentru marile ecrane romanul „Begbie” (2016) şi îl vede pe Robert Carlyle în rol principal.

Cel mai recent film „Trainspotting” nu a fost preferatul criticilor, însă a generat încasări de 41,6 milioane de dolari, la nivel global. El a avut un buget de producţie de 18 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.