Lungmetrajul SF „Labirintul: Tratament letal/ Maze Runner: The Death Cure”, regizat de Wes Ball, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de peste 1,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, bazat pe romanul „The Death Cure” scris de James Dashner şi ultima producţie din seria „Maze Runner”, a generat încasări de 1.261.448 de lei şi a fost vizionat de 52.156 de spectatori.

Între primele zece poziţii ale clasamentului românesc se mai regăseşte un singur film aflat la debutul pe marile ecrane, „Banditul Whisky/ A Viszkis” al americanului de origine maghiară Nimrod Antal, care spune povestea unui român fugit în Ungaria la finalul anilor 1980, care devine cel mai popular spărgător de bănci.

Pelicula a generat încasări de 130.890 de lei, weekendul trecut, când a fost vizionată de 8.726 de spectatori, clasându-se pe locul al şaptelea în top.

Pe poziţia secundă se află „Jumanji: Aventură în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle”, cu Dwayne Johnson în rol principal, film care a avut premiera în urmă cu cinci weekenduri. El a generat, la finalul săptămânii trecute, încasări de 482.587 de lei şi a fost vizionat de 21.416 de spectatori.

Filmul de acţiune „Frăţia hoţilor/ Den of Thieves”, cu Gerard Butler, care a debutat în urmă cu două săptămâni pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, a coborât acum două locuri, până pe trei. Lungmetrajul regizat de Christian Gudegast a generat încasări de 428.997 de lei şi a fost vizionat de 20.131 de spectatori.

Pelicula de acţiune „Pasager în trenul terorii/ The Commuter”, cu Liam Neeson şi Vera Farmiga în distribuţie, a ocupat, după al treilea weekend de la premieră, locul al patrulea, după ce a generat încasări de 296.924 de lei şi a fost vizionată de 13.904 spectatori.

După şase săptămâni de la premieră, animaţia „Ferdinand” s-a clasat pe locul al cincilea, cu unul mai jos faţă de weekendul precedent. Filmul a generat încasări de 225.776 şi a fost vizionat de 11.258 de spectatori.

Drama biografică „Darkest Hour. Ziua decisivă”, pentru care actorul Gary Oldman a fost premiat cu un Glob de Aur şi nominalizat la Oscar, s-a poziţionat, după al doilea weekend de la premieră, pe locul al şaselea, cu încasări de 182.026 de lei şi 8.261 de spectatori.

Satira socială „Downsizing”, regizată de Alexander Payne, cu Matt Damon în rol principal, a mai coborât două locuri, până pe opt. În al treilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 95.331 de lei şi a fost vizionat de 4.655 de spectatori.

Drama „Minunea/ Wonder”, regizată de Stephen Chbosky, cu Julia Roberts, Owen Wilson şi Jacob Tremblay în distribuţie, s-a clasat pe locul al nouălea, după al cincilea weekend de la premieră, când a încasat 79.582 de lei şi a fost vizionată de 4.168 de spectatori.

Animaţia „Coco” este cel mai longeviv lungmetraj aflat în top zece. În al zecelea weekend de la premieră, filmul Disney/Pixar a generat încasări de 79.009 lei. La nivel global, el a generat încasări de 681,5 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.