Uciderea agentului James Bond ar fi motivul pentru care cineastul Danny Boyle a renunţat să regizeze cel de-al 25-lea lungmetraj al francizei, potrivit mai multor publicaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Danny Boyle, cunoscut pentru „Tainspotting” (1996), câştigător al unui premiu Oscar pentru „Slumdog Millionaire” (2008) şi nominalizat la aceleaşi premii pentru „127 Hours” (2010), a renunţat în urmă cu o săptămână la proiectul „Bond 25” din cauza unor „diferenţe creative”.

Regizorul a părăsit producţia, scriu ziarele americane, după o dispută privind uciderea personajului lui Daniel Craig.

Aparent, producătorii nu au fost impresionaţi de turnura pe care o lua povestea lui Boyle şi a lui John Hodge, colaboratorul său, axată pe tensiunile politice dintre SUA şi Rusia, „un Război Rece modern”, şi cineastul ar fi avut chiar o dispută cu Daniel Craig.

S-a scris că actorul, dar şi producătoarea Barbara Broccoli, ar fi vrut ca Bond să moară „într-un final spectaculos”, pentru a duce la încheierea francizei. O sursă apropiată proiectului a declarat pentru The Sun că Boyle a considerat această idee „ridicolă”.

„Au existat discuţii privind uciderea lui Bond în final, însă acesta lăsa loc de revenire a lui pentru un nou film”, a precizat sursa, care a mai susţinut că şi bugetul a fost un subiect dezbătut.

MGM şi Eon, finanţatorii producţiei, au început deja căutarea unui scenarist sau a unui scenarist-regizor, semn că povestea va fi complet schimbată.

Filmările urmau să înceapă peste trei luni, iar lansarea filmului, anunţată pentru 9 noiembrie 2019, este foarte probabil să fie amânată.

„Bond 25” - titlu provizoriu al filmului - va reprezenta al cincilea lungmetraj cu Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, în rolul agentului 007. Actorul britanic a anunţat în 2017 că aceasta va fi, fără îndoială, ultima dată când va interpreta partitura.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.