Trupa irlandeză U2 i-a dedicat lui Anthony Bourdain, în concertul de luni seară, de la New York, piesa „Stuck in a Moment You Can't Get Out Of”, scrisă după sinuciderea lui Michael Hutchence de la INXS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bono i-a adus spre finalul show-ului un tribut lui Bourdain, care a s-a sinucis vineri. Pe scena Apollo Theater din Harlem, el a vorbit despre pierderea din ultimii ani a „multor oameni care inspiră”, care „au renunţat la propriile vieţi”, referire la Chris Cornell şi Chester Bennington, dar şi la designerul Kate Spade.

„Iar acum, acest minunat povestitor, care sunt convins că avea poveşti pe care nu ni le putea spune. Aşadar, pentru Anthony Bourdain, prietenii şi familia lui, acesta este un cântec inspirat de un mare, mare prieten al nostru. Numele lui este Michael Hutchence”, a spus Bono înainte de a cânta piesa „Stuck in a Moment You Can't Get Out Of”, de pe albumul „All That You Can't Leave Behind”, apărut în 2000.

Cântecul premiat cu Grammy vorbeşte despre sinucidere şi a fost scris după ce solistul trupei INXS a fost găsit mort, în 1997.

U2 a făcut o pauză în turneul „Experience + Innocence” pentru a susţine un concert special în legendarul teatru pentru abonaţii Sirius XM. Între cei prezenţi s-au aflat, potrivit ABC News, Harry Belafonte, John McEnroe, Jon Bon Jovi şi Steven Van Zandt.

Trupa a cântat 90 de minute, inclusiv piese de pe albumul de debut, „Boy”, în faţa a aproximativ 1.500 de spectatori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.