Trupa U2 a anunţat că show-ul de la Berlin, întrerupt după ce Bono şi-a pierdut complet vocea, a fost reprogramat pentru 13 noiembrie, iar solistul şi-a asigurat fanii că va fi apt pentru următoarele concerte din turneu şi a precizat că medicul a eliminat orice problemă serioasă legată de afecţiunea sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă seară, pe Mercedes Benz Arena din Berlin, muzicienii irlandezi au cântat câteva piese, după care Bono nu a mai putut continua programul, pierzându-şi vocea complet.

Într-un comunicat publicat pe site-ul U2, el a spus că medicul l-a asigurat că nu există nicio problemă serioasă şi că abia aşteaptă să revadă publicul berlinez pe 13 noiembrie.

U2 şi-a început segmentul european al turneului „Experience + Innocence”, vineri, la Berlin. Trupa mai are programate două concerte în Koln (Germania), primul fiind marţi, înainte de a ajunge la Paris, sâmbătă şi duminică. 

Trupa U2, înfiinţată în 1976 la Dublin, este formată din solistul Bono (Paul Hewson), chitaristul The Edge (David Evans), basistul Adam Clayton şi toboşarul Larry Mullen Jr. Stilul muzical al grupului s-a înscris iniţial în curentul post-punk, însă a evoluat ulterior şi a încorporat influenţe din multe alte genuri. Albumele de studio ale formaţiei, între care se remarcă „The Joshua Tree” (1987), „Achtung Baby” (1991), „Pop” (1997), „All That You Can't Leave Behind” (2000) şi „How to Dismantle an Atomic Bomb” (2004), au fost vândute în peste 170 de milioane de copii pe plan mondial.

U2 a câştigat 22 de premii Grammy - mai mult decât oricare altă formaţie din lume - şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2005.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.