Turneul hologramei lui Amy Winehouse, anunţat în 2018 că se află în pregătire, a fost anulat din cauza provocărilor cu care spun creatorii că s-au confruntat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa britanică urma să fie prezentă, sub forma unei holograme, într-o serie de concerte ce era programată să înceapă la finalul acestui an.

Producătorul show-lui, BASE Hologram, a amânat pe termen nedeterminat planurile privind acest spectacol. 

„În dezvoltarea acestui eveniment teatral ambiţios, care ar fi captat cu adevărat geniul lui Winehouse, ne-am lovit de provocări unice”, a transmis compania într-un comunicat.

Show-ul va fi „în aşteptare până când vom găsi cea mai bună cale spre o producţie spectaculoasă din punct de vedere creativ care să omagieze cum se cuvine moştenirea lăsată de Amy, la cel mai înalt nivel”.

Compania nu a dat detalii şi nici nu a făcut comentarii suplimentare.

Turneul avea aprobarea tatălui artistei, Mitch Winehouse. Veniturile obţinute de pe urma seriei de concerte ar fi mers către Amy Winehouse Foundation.

Amy Winehouse, de şase ori premiată cu Grammy, a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, după ce mai mult timp s-a luptat cu dependenţa de alcool şi droguri.

Între producţiile actuale ale companiei din Los Angeles se numără „In Dreams: Roy Orbison – The Hologram Concert” şi „Callas in Concert”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.