Trupa Vama va începe, pe 31 iulie, un turneu naţional de zece oraşe, iar concertele sunt programate să aibă loc în spaţii neconvenţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tudor Chirilă, liderul trupei, a precizat pe Facebook că „Vama Neconvenţional” este mai mult decât un turneu, este vorba despre formarea unor comunităţi de o zi.

„Ne-am zis să încercăm mai mult decât un turneu cu zece concerte, să oferim oamenilor muzica noastră în spaţii frumoase unde se pot crea comunităţi de o zi. Spaţii în care oamenii să se întâlnească, să se răcorească, să vorbească, să cumpere o carte, să bea o cafea bună sau să se tolănească la umbră şi să nu facă nimic până la concert. Ne e dor să cântâm, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult ne e dor să vedem oamenii împreună bucurându-se de o zi cu diverse activităţi şi să fim alături de ei. Aşa că muzica noastră a devenit un pretext pentru Vama Neconvenţional”, a scris el.

Pe 29 iulie, grupul va concerta la Arenele Romane din Bucureşti, apoi va începe seria de concerte, pe 31 iulie, la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Vor urma pe 1 august - Cetatea din Oradea, 6 august - Cetatea Medievală din Târgu-Mureş, 7 august - Cetatea Rupea, 14 august - Faber Comunity din Timişoara, 21 august - Muzeul Astra din Sibiu, 27 august - Senzoria (zona de agrement Ciric) din Iaşi.

Ultimele trei locuri în care vor avea loc concerte vor fi comunicate ulterior.

Vor fi puse în vânzare câte 2.000 de bilete pentru fiecare dintre spaţii. Biletele pot fi cumpărate de pe entertix.ro şi iabilet.ro, la preţurile de 49 şi 79 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.