Trupa Vama a lansat joi seară piesa „Pe de rost”, o critică la adresa sistemului românesc de învăţământ, împreună cu videoclipul realizat de Octav Gheorghe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Şcoală, îţi aminteşti?/ Ce mic eram, cum mi-ai promis c-ai să ma creşti.../ Şcoală, cum naiba vrei să cresc/ Dacă e o ruşine să greşesc (...) Nu mai vreau pe de rost, pe de rost, ca un prost”, sunt versuri ale lui Tudor Chirilă.

Coregrafia şi dansul aparţin Allei, iar în videoclip apar, între alţii, Anca Androne, Andrei Runcanu şi Natalia Pavlu.

În numai două ore de la debutul online, videoclipul a fost vizionat pe YouTube de peste 12.300 de ori.

Proiectul muzical Vama a fost fondat de Tudor Chirilă şi Eugen Caminschi, care au decis în 2006, după zece ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze. Din trupă mai fac parte Gelu Ionescu, Lucian Cioargă şi Dan Opriş. Printre cele mai cunoscute piese lansate de Vama se numără „Perfect fără tine” şi „Copilul care aleargă către mare”. Grupul a lansat, până în prezent, trei albume de studio, cel mai recent fiind „Better”, apărut în octombrie 2017.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.