Trupa The Black Crowes va reveni pe scenă anul viitor pentru a marca trei decenii de la albumul de debut, „Shake Your Money Maker”, printr-un turneu care va începe în luna iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fraţii Chris şi Rich Robinson, fondatorii trupei, vor cânta pentru prima dată împreună după şapte ani.

Primul concert din acest turneu al grupului Southern rock va avea loc pe 17 iunie, în Austin (Texas).

Momentan, au fost anunţate în total 46 de concerte, ultimul fiind programat pe 19 septembrie, la Los Angeles.

„Sunt încântat şi binecuvântat să cânt împreună cu fratele meu, să sărbătorim muzica pe care am făcut-o”, a spus solistul Chris Robinson într-un comunicat, citat de Variety.

Chitaristul Rich Robinson a adăugat: „Sunt cu adevărat fericit să îl am pe fratele meu înapoi în viaţa mea. Să putem cânta împreună din nou şi să sărbătorim primul album pe care l-am făcut ca puşti reprezintă un dar. Faptul că aceste cântece au rezistat 30 de ani este ceva ce nu mi-am putut niciodată imagina”.

Cei doi fraţi sunt singurii membri originali în lineup-ul din care mai fac parte chitaristul Isiah Mitchell, basistul Tim LeFebvre, clăparul Joel Robinow şi bateristul Ojha.

Recent, toboşarul Steve Gorman a spus că este la curent cu o revenire a trupei, dar că nu a fost invitat.

The Black Crowes, devenită celebră în anii 1990, a susţinut ultimul concert în 2013 şi s-a destrămat oficial în 2015. Formată în 1984, de fraţii Chris şi Rich Robinson, a debutat discografic în 1990, cu „Shake Your Money Maker”. În total a lansat opt albume de studio, vândute în peste 30 de milioane de copii. Cel mai recent disc al trupei, „Before the Frost...Until the Freeze”, a apărut în 2009.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.