Trupa thrash Slayer îşi lansează în această săptămână propria colecţie vestimentară, realizată în colaborare cu brandul Supreme, care se adresează practicanţilor de skateboarding, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rockerii din trupa Slayer au avut o colaborare strânsă cu designerii brandului Supreme, al cărui sediu general se află la New York, pentru a lansa colecţia ”Supreme x Slayer”.

Colecţia include tricouri, pulovere, pantaloni de sport, jachete şi alte articole de iarnă.

Aceste articole vestimentare vor fi disponibile online şi în magazine din New York, Los Angeles, Londra şi Paris începând din 10 noiembrie. Colecţia va fi lansată şi în Japonia, pe 12 noiembrie.

Supreme a colaborat în trecut şi cu alte trupe rock, ajutând grupul Black Sabbath să îşi lanseze propria colecţie vestimentară la începutul acestui an.

Slayer este o trupă americană de thrash metal, înfiinţată în Huntington Park, California, în 1981, de Tom Araya (bas şi voce), Kerry King (chitară), Jeff Hanneman (chitară) şi Dave Lombardo (tobe).

Albumele grupului Slayer, care, alături de Metallica, Anthrax şi Megadeth reprezintă pionierii thrash-metalului, s-au vândut în peste 15 milioane de copii la nivel mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.