Trupa Sepultura şi-a confirmat participarea la ediţia din 2017 a festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc în perioada 24-25 iunie 2017, au anunţat organizatorii evenimentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Datorită unor modificări în programul de turneu al unora dintre trupele participante, organizatorii au decis să reprogrameze festivalul Metalhead Meeting cu câteva zile mai devreme, în două zile de weekend din luna iunie, şi să ofere spectatorilor un line-up de calitate.

Perioada earlybird a fost prelungită până pe 15 ianuarie, când abonamente pot fi găsite la preţuri reduse pe www.iabilet.ro şi în reţeaua www.iabilet.ro/reţea. Celelalte detalii ale festivalului rămân neschimbate.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Behemoth şi Bucovina sunt primele nume confirmate la festivalul Metalhead Meeting. Polonezii de la Behemoth revin la Bucureşti pentru un show de 90 de minute, care va conţine atât piese cunoscute din repertoriul lor, dar şi single-uri de pe viitorul album al trupei. Behemoth va susţine doar câteva concerte în Europa în 2017, iar show-ul de la Bucureşti se numără printre acestea.

O nouă confirmare a fost anunţată odată cu schimbarea datei la care va avea loc festivalul. Sepultura, una dintre cele mai populare trupe străine care au concertat în România, va cânta pentru a doua oară la festivalul Metalhead Meeting.

Trupa Sepultura a fost înfiinţată în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. Formaţia brazialiană reprezintă o trupă majoră a stilului thrash-metal, cu influenţe hardcore-punk şi industrial-metal. Sepultura a lansat 13 albume de studio care s-au vândut pe parcursul unei cariere de peste 30 de ani în multe milioane de copii pe plan mondial.

Albume de succes precum ”Arise” (1991), ”Chaos A.D.” (1993), şi ”Roots” (1996) au intrat în cultura muzicală a iubitorilor de thrash-metal, iar piese precum ”Roots, Bloody Roots”, ”Arise”, ”Refuse Resist”, ”Ratamahatta”, ”Territory” şi ”Attitude” au devenit celebre pe plan mondial.

Ediţia din 2017 a festivalului Metalhead Meeting va avea loc la Arenele Romane din Bucureşti.

Abonamentele de două zile se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1.800 de puncte de vânzare a site-ului www.iabilet.ro/reţea (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare, dar şi pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet la urmatoarele preţuri:

Earlybird: până pe 15 ianuarie: 150 de lei Acces General şi 200 de lei Golden Circle

Presale: până pe 23 iunie: 170 de lei Acces General şi 220 de lei Golden Circle

La intrare: 200 de lei Acces General şi 250 de lei Golden Circle.

Abonamentele Golden Circle vizează locurilor din faţa scenei, iar numărul lor este limitat la 500 de unităţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.