Trupa rock americană Foo Fighters va fi invitata ediţiei din acest weekend a emisiunii „Saturday Night Live” de la NBC, unde este posibil să anunţe detalii legat de cel de-al zecelea album de studio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episodul din 7 noiembrie va fi găzduit de actorul Dave Chappelle, care a fost de asemenea prezentatorul ediţiei de după alegerile prezidenţiale din 2016.

Foo Fighters urmează în show artiştilor The Strokes, Jack White şi H.E.R, invitaţi în noul sezon.

În episodul din 2016, Chappelle a ţinut un monolog de 11 minute care i-a adus apoi un premiu Emmy pentru „cel mai bun actor invitat într-un serial de comedie”.

Trupa Foo Fighters a început recent să facă teasing pentru cel de-al zecelea album. Grupul condus de Dave Grohl a lansat cel mai recent disc în 2017, „Concrete and Gold”, şi a confrimat în luna februarie a acestui an că a încheiat înregistrările pentru următorul album.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.