Trupa om la lună lansează noul album "În caz de om la lună, strigaţi om la lună stânga/ dreapta, după caz” cu un concert pe 3 iulie, la Teatrul de Vară "Mihai Eminescu" din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În caz de om la lună, strigaţi om la lună stânga/ dreapta, după caz” este manifestul om la lună transpus în albumul de debut şi este încheierea unui ciclu pe care mai întâi Doru Puşcaşu, cu proiectul său solo, şi apoi trupa l-au parcurs în ultimii trei ani. 

"Pentru mine om la lună a fost un colac de salvare. A fost iniţial strigătul meu şi apoi a devenit şi strigătul altora. E lucrul care ne leagă definitiv pe unii de alţii şi vorbeşte sincer despre tot ceea ce simţim şi trăim ca oameni moderni ce suntem: părinţi, copii, iubiţi, prieteni, fericiţi sau nefericiţi, plini de frici şi incertitudini, mereu în căutarea liniştii şi a tihnei, trăind în cicluri de salvatori şi salvaţi, de la caz la caz. Iar "În caz de om la lună" e o promisiune pe care ne-o facem unii altora. Că nu suntem singurii aşa şi că vom fi mereu acolo unii pentru alţii", a spus Doru Puşcaşu. 

Cel mai nou single extras de pe acest album este piesa "Distanţă de Siguranţă" care a fost lansată pe 3 iunie şi care beneficiază de un videoclip regizat de Roxana Maraloiu si Marius Sfetea.

Albumul "În caz de om la lună, strigaţi “om la lună stânga/dreapta”, după caz" este un produs independent care va apărea pe 2 iulie şi va conţine 14 piese, între care: "Liniştea", "Timp pentru noi", "Labirint", "Pace" şi "Aripi de liliac". 

Albumul este produs de om la lună, înregistrat de Dragoş Strat la Herrstrat Studio şi de Vladimir Ivanov la Real Sound & Vision şi este masterizat de Tom Leader la Londra.

Lansarea albumului va fi urmată de un turneu ce va debuta în Bucureşti, continuând cu o serie de concerte la Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca şi Craiova, trupa fiind deja confirmată şi la numeroase festivaluri din vara aceasta.

Albumul "În caz de om la lună, strigaţi “om la lună stânga/dreapta”, după caz" va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu data de 2 iulie şi va putea fi comandat şi în format de CD pe site-ul trupei.

Evenimentul de lansare din 3 iulie va începe la ora 18.30. 

Accesul se va face excluvis pentru persoanele vaccinate cu ambele doze şi care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care prezintă dovada unui test RT-PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test antigen rapid, efectuat în urmă cu maxim 24 de ore sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezenţa anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

Accesul copiilor cu vârsta până în 11 ani inclusiv, este gratuit şi nu este necesară o dovadă de test. 

Biletele se pot achiziţiona online de pe eventbook.ro, iar preţul unui bilet este de 60 lei în presale (perioada 9 - 14 Iunie), 80 lei (perioada 15 Iunie - 2 Iulie) şi 100 lei în ziua evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.