Trupa germană de simfonic metal Haggard va concerta la Cluj-Napoca, în Form Space, şi la Bucureşti, în club Quantic, pe 25 şi 26 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fondată în 1989, în Halle, grupul Haggard combină muzica clasică cu stilurile death metal şi doom. Toate cântecele sunt scrise şi interpretate de solistul şi chitaristul Asis Nasseri. Componenţa grupului a suferit numeroase modificări de-a lungul timpului. În anul 2000, înaintea lansării celui de-al doilea album, „Awaking The Centuries”, trupa avea 21 de membri. Zece ani mai târziu, Haggard a cântat pentru prima dată alături de o orchestră simfonică.

În prezent, grupul pregăteşte al cincilea album de studio, care este inspirat de poveştile scrise de fraţii Grimm.

Bilete pentru concertele de la Cluj-Napoca şi Bucureşti pot fi cumpărate la preţul de 75 de lei, iar în zilele în care au loc evenimentele ele vor costa 80 de lei, informează organizatorii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.