Trupa americană Eagles of Death Metal a realizat un documentar despre atacul terorist de la Bataclan, iar filmul va fi difuzat în luna februarie a anului 2017 de HBO, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Membrii grupului Eagles of Death Metal au anunţat lansarea unui documentar care prezintă evenimentele ce au avut loc înainte şi după atacul terorist din timpul concertului pe care formaţia îl susţinea la Paris, în luna noiembrie a anului trecut.

Trupa lui Jesse Hughes cânta pe scena Bataclan în noaptea de 13 noiembrie, când un grup afiliat organizaţiei Stat Islamic a ucis 89 de persoane, acesta fiind unul dintre cele şase atacuri care au avut loc în acea noapte în capitala Franţei.

Documentarul ”Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends)” a fost realizat de formaţia americană pentru a spune povestea tragică a evenimentelor. Regizat de Colin Hanks, documentarul prezintă şi prietenia dintre Jesse Hughes şi liderul grupului Queens of The Stone Age, Josh Homme, dar şi relaţia pe care ei o au cu fanii.

Sala de concerte Bataclan din Paris va fi redeschisă la jumătatea lunii noiembrie, potrivit unui comunicat prin care administratorii sălii au anunţat o serie de concerte pentru lunile noiembrie şi decembrie, potrivit Le Monde.

Atentatele comise la Paris pe 13 noiembrie 2015 s-au soldat cu 130 de morţi, printre care doi români. Terorişti înarmaţi au deschis focul şi s-au detonat în apropiere de două intrări ale Stade de France, dar şi asupra unor restaurante şi terase şi în sala de concerte Bataclan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.