Trupa Destiny’s Child s-a reunit, sâmbătă, când Beyoncé, Michelle Williams şi Kelly Rowland au apărut împreună pe scenă la festivalul Coachella 2018, unde au interpretat mai mute melodii, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupa Destiny’s Child a interpretat melodii precum „Say My Name”, „Soldier” şi „Lost My Breath”.

Cel mai recent, cele trei cântăreţe au susţinut un show împreună în 2015, la gala Stellar Awards, unde au cântat melodia „Say Yes”.

„Sunt atât de fericită în acest moment”, a spus Beyoncé la spectacol.

Înainte de spectacolul susţinut la Coachella, Beyoncé le-a cerut fanilor şi presei, vineri, să nu publice fotografii de la acest show. 

Grupul Destiny's Child s-a destrămat în 2006, după ce artistele componente au decis să demareze proiecte solo. În ciuda faptului că grupul s-a destrămat în urmă cu peste 10 ani, cele trei artiste din componenţa clasică a trupei au rămas în relaţii foarte bune şi se sprijină reciproc în proiectele lor solo.

Destiny's Child, uneori abreviat DC, este un grup american de R&B şi pop. Original un cvartet, a devenit în cele din urmă un trio, care a fost alcătuit din cântăreţele Beyoncé Knowles, Kelly Rowland, şi Michelle Williams. Grupul a lansat patru albume de studio, care conţin nouă piese ce au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Albumele grupului s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.