Trupa alternativ - art rock byron a lansat miercuri al şaptelea album de studio, intitulat „Nouă”, care va fi promovat printr-un turneu în 12 oraşe din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„«Nouă» este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranţi, dar şi despre noi, cei rămaşi acasă. Un album despre inconştientul colectiv, despre tăceri şi mersul nostru zilnic pe aţă”, a transmis trupa într-un comunicat.

Albumul, primul al grupului care a fost compus de la început în limba română, este disponibil în format fizic şi digital.

Cele patru single-uri lansate până acum sunt „Anima”, „Continuum” feat. Lucia, „Nouă” şi „Consumatori de vise”.

CD-ul „Nouă” va putea fi cumpărat din librăriile Cărtureşti şi de la următoarele concerte ale trupei.

Turneul de promovare va începe pe 26 octombrie, la Form Space din Cluj-Napoca, şi va continua, până pe 10 ianuarie, cu show-uri în Braşov, Sibiu, Bucureşti, Constanţa, Galaţi, Ploieşti, Turnu Severin, Timişoara, Buzău, Craiova şi Piteşti.

La Bucureşti, albumul va fi promovat într-un concert care va avea loc pe 9 noiembrie, la Arenele Romane. Lucia şi The Mono Jacks sunt invitaţii speciali. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.