Trioul britanic The Tiger Lillies, care îşi descrie muzica drept cabaret punk brechtian, va concerta, în luna octombrie, la Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Cluj-Napoca, concertul va avea loc pe 12 octombrie, de la ora 19.00, la Form Space, iar biletele au preţuri de 40 de lei (primele o sută), 50 de lei (următoarele două sute) şi 60 de lei (restul tichetelor şi în ziua concertului).

În Capitală, evenimentul va avea loc în clubul Control, pe 13 octombrie, de la ora 21.00, iar biletele costă 60 de lei. 

Biletele pentru cele două concerte pot fi cumpărate de pe Eventbook.ro.

Format în 1989, grupul este alcătuit din Martyn Jaques (voce, acordeon, pian), Adrian Stout (contrabas, voce) şi Jonas Golland (tobe, percuţii). Trupa a lansat peste 30 de albume, iar cel mai recent este „The Devil's Fairground” (2018). A scris muzică de film şi pentru spectacole de teatru.

În 2002, musicalul grupului „Shockheaded Peter” a fost nominalizat la cinci categorii ale premiilor Olivier. A câştigat la categoria „Best Entertainment”, iar Martyn Jaques, la „Best Supporting Performance in a Musical or Entertainment”. Albumul „The Gorey End” din 2003 a fost nominalizat la Grammy.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.