Grupul Tribalistas, format din vedetele braziliene Marisa Monte, Carlinhos Brown şi Arnaldo Antunes, a lansat vineri cel de-al doilea album de studio, după 15 ani de la debutul de succes, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele zece noi piese, cu un sound asemănător compoziţiilor care au adus faimă grupului în 2002, sunt disponibile pe platfome de streaming precum Spotify.

Melodiile au mesaj politic, precum ”Diáspora”, care vorbeşte despre refugiaţi, şi ”Lutar e Vencer”, inspirat de protestele faţă de reformele în educaţie din Brazilia.

”Lumea s-a schimbat. Acest album reflectă ceea ce trăim”, a spus Marisa Monte pentru ziarul Folha de S.Paulo.

Cei trei artişti au înregistrat primul disc fără a se gândi să permanentizeze colaborarea. Ei şi-au continuat carierele solo în anii care au urmat albumului din 2002.

Noul material discografic, care, la fel ca primul, nu are un nume, se încadrează în linia - spun ei - discurilor colaborative, obişnuite în muzica braziliană.

”Nu vrem să transformăm asta în muncă. Vrem să continuăm să o facem ca pe o vacanţă”, a adăugat Carlinhos Brown.

Până în prezent, grupul nu a anunţat nicio dată de concert pentru prezentarea noului album.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.