Trio-ul israelian Tatran deschide luni seria de concerte Jazz Nouveau cu un concert care va avea loc la clubul Control, de la ora 20.30, informează organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Offir Benjaminov (bas), Tamuz Dekel (chitară) şi Dan Mayo (tobe) au lansat, în decurs de doi ani, două albume şi au susţinut turnee în SUA şi Canada, Africa de Sud şi Europa.

Concertul de la Bucureşti reprezintă o premieră.

Albumul de debut semnat Tatran, “Shvat”, a fost înregistrat live în studio, iar în noiembrie 2015 grupul a lansat şi un album live, numit “Soul Ghosts”, care cuprinde cinci piese noi împreună cu “clasice” de pe “Shvat”. Ambele albume au fost foarte bine primite de public şi de critică, ajungând concomitent pe primul loc în topurile jazz de pe Bandcamp.

Biletele, în valoare de 30 de lei, au fost puse în vânzare online pe eventbook.ro, dar pot fi cumpărate şi de la intrarea în club.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.