Triggerfinger şi Netsky se numără între primele nume anunţate pentru lineup-ul celei de-a treia ediţii a festivalului Awake, care va avea loc în perioada 15 - 18 august, pe domeniu Teleki din Gorneşti, Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii festivalului, Emagic, au anunţat marţi primii artişti din lineup: Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger şi AJ Tracey.

Netsky este unul dintre cei mai populari DJ din lume, cunoscut şi pentru colaborările cu unii ca Lost Frequencies, David Guetta şi Emeli Sande. 

Cântăreţul englez soul JP Cooper a devenit celebru odată cu duetul realizat îmrpeună cu Jonas Blue pentru piesa „Perfect Strangers”, care s-a clasat pe locul al doilea în UK Singles Chart. A debutat discografic în 2017, cu „Raised Under Grey Skies“, de pe care face parte şi cântecul „She`s on my mind”.

Trupa olandeză rock De Staat a cântat în deschiderea formaţiei Muse, în tuneul „Drones”, dar şi la festivaluri ca Glastonbury, Sziget şi Lowlands. Discografia grupului cuprinde şase albume, de studio şi live.

Englezul AJ Tracey (pe numele real Ché Wolton Grant) combină muzica rap cu stilul grime şi îşi va lansa albumul de debut pe 8 februarie 2019.

Grupul belgian Triggerfinger, cu cinci albume lansate, a devenit cunoscut internaţional graţie coverului acustic „I Follow Rivers”. În 2013, a cântat în deschiderea concertului The Rolling Stones de la Barclaycard Summer Time Festival.

Biletele pentru Awake 2019 sunt disponibile online, pe iabilet.ro, eventim.ro şi tickets.awakefestival.ro, de unde pot fi cumpărate la preţul de 169 de lei, campingul fiind inclus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.