Tribeca Film Festival, eveniment fondat de cineastul Robert De Niro, şi-a anunţat revenirea în 2021, după ce ediţia de anul acesta a fost anulată din cauza pandemiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul viitor, festivalul va avea loc între 9 şi 20 iunie, la New York.

„Suntem nerăbdători să marcăm a 20-a aniversare şi să cinstim ceea ce fondatorii noştri, Jane Rosenthal şi Robert De Niro, au făcut să fie realitate prin aducerea laolaltă a naratorilor şi comunităţilor”, a transmis Paula Weinstein, CCO al Tribeca Enterprises, citează Variety.

Înscrierile filmelor vor debuta pe 8 septembrie pentru toate categoriile, între care lungmetraje şi scurtmetraje de ficţiune, seriale, şi o nouă categorie, dedicată premierelor online.

Perioada de înscrieri a fost extinsă cu trei săptămâni, până în ianuarie, iar conform noilor reguli de eligibilitate vor fi luate în calcul şi filmele care au avut premiera la festivaluri online.

Ediţia de anul acesta ar fi trebuit să aibă loc între 15 şi 26 aprilie. Ea a fost anulată în luna martie.

Organizatorii au mai anunţat că vor face loc în programul de anul viitor şi filmelor ce nu au putut fi lansate în cinematografe în 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.