Trailerul filmului „Nu priviţi în sus/ Don’t Look Up”, cu Leonardo DiCaprio şi Jennifer Lawrence în rolurile principale, a fost lansat de Netflix înainte cu o lună de premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Don't Look Up” este scris şi regizat de Adam McKay (premiat cu Oscar pentru „The Big Short”), iar din distribuţie mai fac parte Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis şi Tomer Sisley, Cate Blanchett şi Meryl Streep.

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), absolventă a facultăţii de Astronomie, şi profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar.

Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat. Cu ajutorul doctorului Oglethorpe (Rob Morgan), Kate şi Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei doamnă preşedinte Orlean (Meryl Streep) şi al fiului ei linguşitor şi angajat în funcţia de şef de personal, Jason (Jonah Hill), până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viaţă, găzduit de Brie (Cate Blanchett) şi Jack (Tyler Perry).

La doar şase luni distanţă de impact, gestionarea unui flux de ştiri de 24 de ore şi atragerea atenţiei publicului obsedat de reţelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedeşte a fi o sarcină surprinzător de comică.

Filmul va fi disponibil pe Netflix începând cu 24 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.