Trailerul filmului ”Beauty and the Beast”, produs de Disney, a stabilit un nou record de vizualizări online - 127,6 de milioane - în primele 24 de ore după lansare, au anunţat, marţi, reprezentanţii acestui studio hollywoodian, citaţi de revista Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Precedentele recorduri au fost stabilite de trailerul filmului ”Fifty Shades Darker”, cu 114 milioane de vizualizări, şi ”Star Wars: The Force Awakens”, cu 112 milioane de vizualizări. Cifra aferentă trailerului filmului ”Beauty and the Beast” nu include vizualizările din China.

Trailerul, lansat de Disney luni, include secvenţe cu personajele centrale ale acestei poveşti clasice - Bell, The Beast, Lumiere, Cogsworth şi Mrs. Potts. Secvenţele din acest remake live-action reiau scene care apar şi în celebrul film de animaţie din 1991, inclusiv scena valsului dintre Belle şi The Beast.

Potrivit managerilor de la Disney, 27 de milioane din totalul de 127,6 de milioane de vizualizări online au fost generate de fanii paginii de Facebook a actriţei principale, Emma Watson.

În prima jumătate de oră de după lansare, #BeautyAndTheBeast a devenit cel mai discutat hashtag de pe Twitter.

Disney afirmă că trailerul de la ”Beauty and the Beast” ocupă, de asemenea, primul loc în topul tendinţelor de vizionare pe YouTube. 

În luna mai, un teaser al filmului ”Beauty and the Beast” a stabilit un nou record mondial, devenind cel mai vizionat clip cinematografic din lume, cu peste 91,8 milioane de vizionări în primele 24 de ore după lansare. 

Filmul ”Beauty and the Beast”, regizat de Bill Condon, spune într-o manieră live-action povestea clasică prezentată în filmul de animaţie omonim produs de Disney în 1991. 

Noua ecranizare cinematografică a basmului ”Frumoasa şi Bestia” îi are în rolurile principale pe actorii Emma Watson, devenită celebră graţie rolului din franciza ”Harry Potter”, şi Dan Stevens, cunoscut pentru rolul din serialul TV ”Downton Abbey”. 

Din distribuţia peliculei mai fac parte Ewan McGregor, Ian McKellen, Stanley Tucci şi Emma Thompson.

Acest lungmetraj va fi lansat pe marile ecrane pe 17 martie 2017. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.