Trailerul celui mai lung sezon al serialului „Umbre”, care va avea premiera pe 20 noiembrie, a fost lansat miercuri de HBO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Al treilea sezon al producţiei HBO Europe este scris şi regizat de Bogdan Mirică. El va fi difuzat de HBO şi disponibil pe HBO GO.

Cu o durată totală de 434 minute, acesta este cel mai lung sezon al serialului.

Din distribuţie fac parte Şerban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Laurenţiu Bănescu, Costel Caşcaval, Doru Ana, Mădălina Craiu, Mihai Călin şi Augustin Viziru.

Şerban Pavlu este Relu. În al treilea sezon, el încearcă să scape din capcanele întinse de Emilian, nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operaţiune a „familiei” de interlopi de care aparţine. Mizele sunt din ce în ce mai mari.

Producătorii executivi HBO Europe sunt Steve Matthews, Johnathan Young, Antony Root. Alina David este producător HBO Europe.

Pentru „Umbre 3”, HBO Europe a continuat colaborarea cu Multi Media Est, reprezentată de producătorii Dragoş Vîlcu şi Valentin Antofi.

Primele două sezoane ale serialului sunt disponibile pe HBO GO.

„Umbre” este bazat pe „Small Time Gangster”, format creat de Boilermaker Burberry şi licenţiat DRG Formats.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.