Actorul Tom Sizemore, cunoscut din filme precum "Saving Private Ryan" sau "Black Hawk Down" se află în stare critică, după ce a suferit un anevrism cerebral, a declarat duminică un reprezentant al actorului, potrivit The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sizemore a suferit anevrismul în jurul orei 2:00, sâmbătă dimineaţa, în locuinţa sa din Los Angeles. El a fost spitalizat la terapie intensivă, a declarat managerul său Charles Lago.

Lago a descris starea lui Sizemore ca fiind "o situaţie de aşteptare şi de aşteptare".

Sizemore, în vârstă de 61 de ani, a jucat în filme precum "Saving Private Ryan", "Heat" şi "Black Hawk Down". De asemenea, el a avut un trecut de abuz de droguri şi a avut probleme cu forţele de ordine.

Sizemore a fost condamnat pentru violenţă domestică în 2003 împotriva iubitei sale, Heidi Fleiss.

În 2006, a pledat că nu contestă faptul că a folosit metamfetamină în faţa unui motel.

Sizemore a fost arestat în Los Angeles în 2009 pentru suspiciune de agresiune asupra unei foste soţii, şi din nou în 2011 pentru aceeaşi infracţiune.

În 2018, o actriţă pe atunci în vârstă de 26 de ani, a intentat un proces împotriva lui Sizemore, susţinând că acesta a abuzat de ea când avea 11 ani, în timpul producţiei filmului "Born Killers". Sizemore a negat acest lucru, iar procesul a fost ulterior respins.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.