Biletele pentru categoria golden circle la concertul pe care britanicul Tom Odell îl va susţine pe 16 februarie la Arenele Romane din Bucureşti au fost epuizate, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul va avea loc în cort încălzit, iar în deschidere va cânta Tom Speight, artist folk-pop care va lansa în aprilie albumul „Collide”.

În prezent, mai pot fi achiziţionate bilete la preţul de 119 lei (acces general), din reţeaua iabilet.ro. În ziua concertului, ele vor costa 130 de lei.

Născut pe 24 noiembrie 1990, Tom Odell - descoperit de Lily Allen - a debutat cu albumul „Long Way Down”, care a fost lansat în iunie 2013 şi s-a clasat pe primul loc în topul din Marea Britanie. Tot în luna iunie, dar trei ani mai târziu, el a lansat „Wrong Crowd”.

În octombrie 2018, artistul indie pop a lansat al treilea album de studio al său, „Jubilee Road". Primul single extras de pe acesta a fost „If You Wanna Love Somebody".

Britanicul a urcat pe scenele unor festivaluri precum Glastonbury, T in the Park şi Pinkpop, dar şi Untold, Awake şi Afterhills.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.