Tom Hanks şi regizorul Robert Zemeckis au finanţat mai multe scene din "Forrest Gump" pe care studioul a refuzat să le fimeze, o decizie care le-a adus beneficii după succesul filmului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără Tom Hanks, "Forrest Gump" n-ar fi existat. Actorul a dezvăluit săptămâna aceasta într-un podcast In Depth Graham Bensinger că Robert Zemeckis şi cu el au plătit din propriii bani pentru filmările unor scene pe care studioul le-a găsit prea scumpe. 

Una dintre aceste secvenţe este cea în care Forrest Gump aleargă de-a lungul Statelor Unite după dispariţia lui Jenny. 

Paramount, care a produs filmul, a estimat că scena era mult prea costisitoare şi a refuzat să-i permită lui Zemeckis să o filmeze. Regizorul, pentru care momentul era crucial în reuşita filmului, l-a contactat pe Hanks pentru a-i cere ajutorul. 

"Mi-a spus că scena va costa X dolari şi nu i s-au dat. Am acceptat şi mi-a spus că vom împărţi în mod egal suma şi o vom da studioului. Le-am spus că le dăm banii, dar în schimb ei trebuie să împartă cu noi beneficiile", a spus Hanks. 

Tom Hanks şi Robert Zemeckis au finanţat şi filmarea unei alte secvenţe, dar Hanks nu a precizat despre care este vorba. "Forrest Gump" a fost un imens succes de box office şi Hanks a câştigat 65 de milioane de dolari. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.