Actorul Tom Cruise va întrerupe filmările blockbuster-ului său "Mission: Impossible 8" pentru a merge la Westminster Abbey, pe 6 mai, unde va avea loc ceremonia de încoronare a regelui Charles III, potrivit The Sun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform tabloidului, evenimentul regal este o zi „de la care nu va lipsi pentru nimic în lume” şi „nu doreşte să refuze invitaţia”. Tom Cruise i-a cerut studioului Paramount să oprească filmările pentru weekend, conform aceleiaşi surse. 

Tom Cruise ar fi un apropiat al cuplului princiar Kate şi William. În iulie anul trecut, actorul a participat alături de aceştia la finala de la Wimbledon.

În luna mai, actorul a făcut furori şi la premiera din Londra a filmului "Top Gun: Maverick", luând-o de mână pe Kate Middleton pentru a o ajuta să urce câteva scări. 

Decizia de a întrerupe filmările în favoarea încoronării lui Charles III este un eveniment: cunoscut ca un dependent de muncă, care îşi pregăteşte cascadoriile mai multe luni, Tom Cruise îşi dedică acum tot timpul realizării filmelor sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.