Lungmetrajele „Todos lo saben”, cu Penélope Cruz şi Javier Bardem, şi „Drunk Parents”, cu Salma Hayek şi Alec Baldwin, se numără între filmele care rulează de vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Toată lumea ştie/ Todos lo saben”, al optulea lungmetraj al iranianului Asghar Farhadi, cu Penélope Cruz, Javier Bardem şi Ricardo Darin în distribuţie, o are în centru pe Laurei, care călătoreşte din Argentina în satul natal din Spania împreună cu copiii ei. 

Dispariţia unuia dintre copii îi transformă întreaga existenţă, făcând să iasă la iveală mai multe secrete.

Filmul a avut premiera în competiţia de la Festivalul de la Cannes de anul trecut şi a deschis festivalul Les Films de Cannes à Bucarest 2018, unde cineastul iranian a fost unul dintre invitaţii speciali.

Comedia „Şi beţivi şi mincinoşi/ Drunk Parents”, regizată de Fred Wolf, cu Salma Hayek şi Alec Baldwin în rolurile principale, spune povestea a doi soţi care încearcă să ascundă de fiica lor dificultăţile financiare cu care se confruntă.

Filmul de aventuri „Mia şi leul alb/ Mia et le lion blanc”, regizat de Gilles de Maistre, este povestea unei fete care, împreună cu părinţii, se mută de la Londra în Africa, unde se împrieteneşte cu un pui de leu. Lungmetrajul o are în rol principal pe Daniah De Villiers.

Thrillerul horror „Anomalie/ The Prodigy”, regizat de Nicholas McCarthy, o are în rol principal pe Taylor Schilling, actriţă cunoscută din serialul „Orange is the New Black” şi din filmul „Argo”. Ea joacă rolul unei mame îngrijorate de comportamentul bizar al fiului ei, despre care crede că este afectat de o putere supranaturală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.