Oraşul Timişoara se află în topul celor mai grozave locuri din lume, alături de oraşe precum Barcelona, Napoli sau Washington, într-un clasament al reviztei Time Magazine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat, joi, pe pagina sa de Facebook,că topul întocmit de revista Time Magazine este pentru acest an, iar printre oraşe se regăseşte şi Timişoara.
 
”Timişoara a ajuns oficial în topul celor mai grozave locuri din lume, întocmit pentru anul 2023 de legendara revistă Time Magazine. Se află pe această listă alături de oraşe precum Barcelona, Napoli, Washington DC sau destinaţii precum staţiunea de schi St. Moritz sau Parcul Naţional Yosemite”, scrie Fritz pe Facebook.
 
Edilul a adpugat că Timişoara reprezintă, astfel, ”o parte din România frumoasă”.
 
”Ca timişoreni suntem mândri că oraşul nostru a ajuns pe această listă selectă şi ne bucurăm să reprezentăm o parte din România frumoasă pe scena internaţională”, a precizat Fritz. 
 
Timişoara deţine, în acest an, titlul de Capitală Europeană a Culturii.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.