Thrillerul SF „Venom”, cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, în care drama romantică „A Star is Born”, cu Lady Gaga şi Bradley Cooper, şi „Halloween”, cu Jamie Lee Curtis în rol principal, au debutat în top 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Venom” a generat, în al treilea weekend de la premiera românească, încasări de 1.213.015 lei şi a fost vizionat de 44.208 de spectatori, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

Pe locul al doilea în clasament a debutat „S-a născut o stea/ A Star is Born”, cu încasări de 611.367 de lei şi 28.612 spectatori. Lungmetrajul este a patra versiune „A Star Is Born”, după cea cu Barbra Streisand şi Kris Kristofferson din 1977, cea cu Judy Garland şi James Mason din 1954 şi originalul din 1937, cu Janet Gaynor şi Fredric March.

Comedia de acţiune „Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again", în regia lui David Kerr, cu Rowan Atkinson, Emma Thompson, Jake Lacy şi Olga Kurylenko în distribuţie, s-a clasat pe locul al treilea, în coborâre o poziţie, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 463.481 de lei şi a fost vizionată de 22.564 de spectatori.

Thrillerul horror „Halloween”, interzis minorilor, a debutat pe locul al patrulea în clasament, cu încasări de 418.401 lei şi a fost vizionat de 22.192 de spectatori.

Filmul de acţiune „Mile 22 - Misiune secretă”, cu Mark Wahlberg, Lauren Cohan, Iko Uwais, Ronda Rousey şi John Malkovich în distribuţie, a coborât două locuri, până pe cinci. În al doilea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 267.305 lei şi a fost vizionat de 12.393 de spectatori.

Lungmetrajul „Primul om pe Lună/ First Man”, în care Ryan Gosling joacă rolul astronautului Neil Armstrong, a coborât două poziţii, până pe şase, după ce, în al doilea weekend de la lansare, a generat încasări de 121.205 lei şi a fost vizionat de 5.691 de spectatori.

Animaţia „„Ploey - Inimă de viteaz/ Ploey - You Never Fly Alone" şi-a menţinut poziţia a şaptea, după al cincilea weekend de la lansare, când a generat încasări de 106.734 de lei şi a fost vizionată de 5.656 de spectatori.

Filmul de animaţie „Wheely: Voios şi Iute/ Wheely", în regia lui Yusry Kru, a coborât două locuri în top. După al treilea weekend, s-a clasat pe locul al optulea, cu încasări de 95.904 lei şi 5.074 de spectatori.

Lungmetrajul fantasy „Misterul ceasului din perete/ The House With A Clock In Its Walls”, cu Jack Black şi Cate Blanchett în distribuţie, a urcat un loc în clasamentul românesc. Filmul s-a clasat pe poziţia a noua, după al patrulea weekend, cu încasări de 87.043 de lei şi 4.666 de spectatori.

Comedia „Loserii de la seral/ Night School”, cu Kevin Hart şi Tiffany Haddish în rolurile principale, a coborât cinci locuri faţă de al treilea weekend de la premieră. Acum, ea s-a clasat pe locul al zecelea, cu încasări de 84.310 lei şi 3.900 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.