Thrillerul „Noi/ Us”, al doilea lungmetraj regizat de actorul şi productorul Jordan Peele, premiat cu Oscar anul trecut pentru „Get Out”, intră de vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viaţa liniştită a unei familii din Carolina de Nord se transformă când membrii acesteia încep să fie terorizaţi de sosiile lor.

Din distribuţie fac parte Lupita Nyong'o, premiată cu Oscar pentru rolul secundar din „12 Years a Slave” (2013), Winston Duke, Elisabeth Moss şi Tim Heidecker.

Scenariul este scris de Jordan Peele, care este şi producător alături de Jason Blum, Ian Cooper şi Sean McKittrick. Producători executivi sunt Daniel Lupi şi Beatriz Sequeira.

Jordan Peele a debutat în regie cu „Get Out” (2017), pentru care a primit trei nominalizări la Oscar - „cel mai bun film”, „cel mai bun scenariu original” şi „cea mai bună regie”. A primit trofeul Academiei americane de film pentru scenariu, dar şi premiul Directors Guild of America pentru film de debut, între altele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.