Thrillerul „Unhinged”, cu Russell Crowe în rol principal, s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 4 milioane de dolari realizate în al doilea weekend de la premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit boxofficemojo.com, filmul regizat de Derrick Borte a generat încasări de 4,1 milioane de dolari, urcând un loc în clasament.

După mai multe luni în care cinematografele au fost închise, box office-ul american a înregistrat weekendul acesta cele mai mari încasări de la izbucnirea pandemiei.

În prezent, o parte dintre cele 6.000 de cinematografe din SUA funcţionează. Pieţe majore, ca New York, California şi New Jersey continuă să fie închise, scrie Variety.

Cele mai mari încasări pentru „Unhinged” au fost înregistrate în drive-in-urile din Los Angeles, San Francisco şi Sacramento şi în complexele de cinematografe din Dallas, Houston, Chicago, Atlanta şi Orlando. Pentru weekendul viitor, compania de producţie Solstice plănuieşte să prezinte filmul în 2.300 de cinematografe din America de Nord.

În total, „Unhinged” a generat încasări de 5,06 milioane de dolari.

Locul al doilea în top este ocupat de „The SpongeBob Movie: Sponge on the Run”, care a generat weekendul trecut 550.000 de dolari în Canada, având un total de aproximativ 1,5 milioane de dolari pe parcursul a două weekenduri. Animaţia bazată pe desenele Nickelodeon nu rulează în SUA. Este aşteptat ca ea să fie lansată în variantă video-on-demand anul viitor.

Drama „Words on Bathroom Walls”, de Thor Freudenthal, a debutat pe locul al treilea cu încasări de 462.050 de dolari din 925 de cinematografe.

Weekendul acesta, IFC Films a lansat „Tesla”, dramă biografică ce îl are în rol principal pe Ethan Hawke. Lungmetrajul a generat încasări de 42.000 de dolari din 108 cinematografe.

Thrillerul „The Rental” al lui Dave Franco a generat încasări de 108.000 de dolari din 105 cinematografe, având un total de 1,5 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.